JA MITÄS ON TARJOLLA...

Klikkaamalla viereistä Letkun ja Liiterin Rariojukepoksi -banneria voit kuunnella rakastetuimpia sketsejä vuosien varrelta. Sketsejä pyörii jukepoksissa noin kymmenen ja osa sketseistä vaihtuu viikottain. Siitä sitten iloa harmaaseen työpäivään!

Konttuurineidin Nettikaupasta voit tilata itsellesi viihdettä niin lyhyempi- kuin pitkäaikaisempaankin käyttöön. Sketsit -sivulla voit koekuunnella sketsejä ja tilata niistä kokoversiot joko puhelimeesi. CD:t, kirjat, kalenterit voit tilata näppärästi tilauslomakkeella. Taustakuvat sun muut -sivulta voit hankkia niin Pohjanmaa vuonna nolla- aiheisia kännykän taustakuvia kuin Vareksen Drinkkivinkkejäkin

NYT NE TULI!

Nimittäin uudet CD:t: "Lihamiehet - Pohjanmaan käriste" ja Letki ja Liiteri-kokoelma "Nauravat nakit". Tutustu biisilistoihin tai tilaa ihan pokkana!

JA TAAS NÄRÄSTÄÄ...

30.1.2010 | Marko Bjurström ja Tenho verisissä riidoissa....

"AIVAN ULALLA

Radio-ohjelman kaava tuntuu tänä päivänä olevan se, että studioon tuodaan kolme murrosikäistä ääliötä jauhamaan paskaa. Ero vuosiin (1992-2004), jolloin Olavi Letku ja Tenho Liiteri tekivät radio-ohjelmia, on valtaisa: heitä oli vain kaksi, ja he olivat jo tuolloin keski-ikäisiä kaljamahaisia miehiä."

Mistä siis on kyse? Lue selitys...

 

 

 

 

 


Sketsejä päivitetty:
26.6.2008
(Joo, vähän kesti, mutta parempi myöhään...)

| Tietoja palvelusta |